REPTES 2011

-CIRCUIT CATALÀ DUATLONS MUNTANYA (11/2010 A 02/2011 AMB EL CAMBRILS CLUB TRIATLÓ) - FINALMENT 2 DUATLONS ok! El Club està en situació d'ascens a 1a divisió!!!

-ZARAGOZA - VALLS: 265 KM BICI CARRETERA: el proper dia 9 d'Abril

-Cavalls del vent: setmaneta de "desconecting people" amb els amics. Provablement al Maig/Juny

-Circuit Català de Duatlons de Carretera (inscrit a Calafell, i segurament a l'Abril en faci algún més)

-Quebrantahuesos: finalment després de 3 anys, aquest ho he aconseguit. Estic inscrit!

-VIPEXTREM????
-Algún 1/2 Ironman???
-I moltes altres aventures, triatlons que aniran sortint...

dissabte, 31 d’octubre del 2009

IRONTERRA SANT CARLES DE LA RAPITA 2009 (1/3 IRONMAN DE BTT)


















Ja estem a casa després de fer-nos el 1/3 d'Ironman...la veritat que no se per on començar. Bé, començaré per la natació per seguir un ordre, tot i que la sensació del dia ha estat el tram de 60km de BTT....on el Raúl ha bordat la cursa...ara us explicaré:

A les 10 hem començat la natació, sobre 70 o 80 nadadors debiem ser (potser menys), per la zona del trabucador del delta. Aigua tranquila i sense cap tipus de sorpresa. Al final, he fet uns 24 minuts, dintre de lo esperat. Si bé cal dir, que el primer ha fet 15 minuts!!!! impresionant.

A continuació, i després d'un descans (aquest triatló es feia sense transicions, i cadascú podia fer una de les 3 parts, 2 parts, o el triatló complers). Dons com deia, a les 11 hem començat la BTT, 5 voltes a un circuit. El Raúl s'ha afegit aqui ja que no s'ha animat a nadar (tot i que com hem vist després ha estat un error). Desde la sortida, hi ha hagut un Bttero que s'ha escapat tot sol, i ha aconseguit aguantar sense que el grup perseguidor l'atrapés. Un màquina. Darrera d'aquest noi, ens hem escapat un grupet d'uns 15 entre els cuals estaven 3 nois del Progress (uns fora sèrie de la BTT), el Raúl, Royo (del Virginia Bay...una altra màquina) i jo. Els nois del Progress anaven fent estirades per a veure com reaccionava la gent. Com que estavem frescos els hem neutralitzat totes les vegades. A la 2a volta, hi ha hagut una escapada de 3 persones a la que jo m'hi he sumat pensant que era la bona....i al minut ens han neutralitzant, tot començant una nova escapada en la que s'ha sumat el Raúl (jo era incapaç de fer cap sprint en aquell moment), i que ha resultat la bona. Han aguantat escapats les 4 voltes restants...mentres que el grup del darrera ens anavem distanciant.

Com deia al principi el Raúl segurament avui ha fet la cursa de la seva vida...fins avui eh!!! Perque li'n pronostico moltes a partir d'ara...i és que no només ha acertat l'escapada (lo cual podriem dir que ha estat sort...o no? perque la sort és per a qui la busca!), sinó que a falta d'1 km, se la jugada tota a una carta i s'ha escapat, sense pensar-ho 2 vegades, i els nois del Progress ja no l'han pogut atrapar, pel que ha entrat 2ON A META!!!!! increible! Un fora de serie!

Jo per la meva part, anava al grup del darrera fins que a falta d'1 volta i 1/2 he decidit escapar-me a veure si caçava algún "cadaver" que hagués deixat el grup capdavanter. La veritat és que he patit molt, però he aconseguit arribar a meta adelantant algú pel camí, i sense que em tornéssin a atrapar els nois del meu grup. Finalitzant en 12ª posició.

Finalment la cursa a peu...poc misteri! 180 ppm i a aguantar el tipus 14 km més!!!

Com he dit, el Raúl avui ha tractat de tú a tú amb els GRANS, i podem dir que n'ha sortit prou ben parat!

Molt divertida la cursa, destacant el tram de BTT pel fet que era totalment d'estratègia, ja que era tot pla.

A l'espera de la classificació definitiva, on hem faria ilusió fer un TOP 10!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada