REPTES 2011

-CIRCUIT CATALÀ DUATLONS MUNTANYA (11/2010 A 02/2011 AMB EL CAMBRILS CLUB TRIATLÓ) - FINALMENT 2 DUATLONS ok! El Club està en situació d'ascens a 1a divisió!!!

-ZARAGOZA - VALLS: 265 KM BICI CARRETERA: el proper dia 9 d'Abril

-Cavalls del vent: setmaneta de "desconecting people" amb els amics. Provablement al Maig/Juny

-Circuit Català de Duatlons de Carretera (inscrit a Calafell, i segurament a l'Abril en faci algún més)

-Quebrantahuesos: finalment després de 3 anys, aquest ho he aconseguit. Estic inscrit!

-VIPEXTREM????
-Algún 1/2 Ironman???
-I moltes altres aventures, triatlons que aniran sortint...

dilluns, 12 d’octubre del 2009

Impresionant Virginia Berasateguiiii

Doncs ja s'ha disputat la final de la copa del món d'Ironman a Hawaii. Aquest any la 31 edició, amb clares opcions a la victòria tant per part d'homes (Eneko Llanos) qui va finalitzar en posició 14, i en dones amb Virginia Berasategui, qui va finalitzar fent podi en 3a posició!!!! IMPRESIONANT. Felicitats!!! Per cert, m'han comentat que sovint ve a entrenar per la nostra zona (Cambrils, Teixeta....) ja que té algun familiar/amic per la zona i aprofita per visitar-nos.




A falta de que l'Eneko actualitzi el seu blog per explicar-nos les seves sensacions (l'any passat va quedar en 2a posició), també el felicito ja que només el fet d'estar a la sortida d'aquesta cursa ja es mereix molt més que respecte, i quedar en 14a posició no és gens despreciable. I no ens oblidem de tants altres espanyols que hi van ser, només puc dir que em donen molta enveja!

---------------------------------------------------------------------

Com que de paraules no millorarem....

Diumenge: 55 minuts de carrera a peu controlant el pols.

Dilluns: volia sortir 2 horetes amb la bici, però com que feia vent he fet 80 minuts de rodillo amb la cadència per sobre de 95 rpm, i he aprofitat per veure 2 capitols més de "House"...jejeje. Després, cap al Ploms que estava obert, a fer unes piscines:

-300m calentament + 8x50 de patada amb taula + 6x100 crol esperant amb una ma a l'altra dabant + 300 esquena + 500 crol continuat respirant cada 3. La veritat que estic notant molta millora, sobretot pel que fa a la coordinació i a l'utilització de les cames, ja que per a mi eren totalment inútils al nadar...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada