REPTES 2011

-CIRCUIT CATALÀ DUATLONS MUNTANYA (11/2010 A 02/2011 AMB EL CAMBRILS CLUB TRIATLÓ) - FINALMENT 2 DUATLONS ok! El Club està en situació d'ascens a 1a divisió!!!

-ZARAGOZA - VALLS: 265 KM BICI CARRETERA: el proper dia 9 d'Abril

-Cavalls del vent: setmaneta de "desconecting people" amb els amics. Provablement al Maig/Juny

-Circuit Català de Duatlons de Carretera (inscrit a Calafell, i segurament a l'Abril en faci algún més)

-Quebrantahuesos: finalment després de 3 anys, aquest ho he aconseguit. Estic inscrit!

-VIPEXTREM????
-Algún 1/2 Ironman???
-I moltes altres aventures, triatlons que aniran sortint...

dimarts, 26 de gener del 2010

DESPRES DE LA RESACA DE LA PICA...AIXO CONTINUA!!!

(DISCULPEU, PERO NO TINC ACCENTS AL TECLAT)

Com diu el titol de l'entrada, ja hem superat la resaca que ens va deixar aquesta gran festa del BTT que va ser la pica. Ja amb la propera edicio al cap, tornem a reprendre els entrenos. Ara be, continuem marcats per la lesio que arrastro desde fa 2 setmanes, un dolor a la part superior del cuadriceps. Es curios, pero hi ha dies que sembla que desapareix, i d'altres no puc casi ni caminar. A veure dema el 2on fisio que em posara les mans al damunt que n'opina...i sino, dimecres vinent ja tinc hora a medicina esportiva...grrrrrr.

Justament en aquest punt on senyala, es on em fa mal...

Pero com sempre dic, al mal temps, bona cara. Aixi que, en un mes super carregat de curses en les que volia participar, no sabre si hi sere fins a ultima hora:

-7 febrer: duatlo de Vilaseca. Intentarem millorar la 5a o 6a plaça de l'any passat
-14 febrer: duatlo ciutat de Reus, puntuable per la copa catalana de duatlons de carretera (als de C.N. Reus ploms, ens servira per determinar els equips que formarem per al duatlo per equips)
-27 febrer: Dutalo per equips del Prat (Campionat Catalunya duatlo per equips)
-28 febrer: 1/2 de Cambrils. L'idea seria fer-la a ritme molt tranquil pensant en la Marato de BCN de la setmana vinent.....

Tot i aixo, intento tindre paciencia centrantme mentalment en els 3 grans objectius de l'any: IRONCAT, ULTRAMAN ELCHE I.....ho sabreu en uns dies, properament tindrem una reunio important, i si tot va be despres us ho explicare. Pero tingueu clar que la LIAREEEEEEEEEM!!!

En fi, com podeu veure la cosa es complica en el pitjor moment. De moment, aquesta setmana de 2 dies, els 2 a la piscina. I em temo que dema repetirem! Acumulat de la setmana: 5.200 m natacio + 1 clase spinning + clase tonificacio (com vam riure....i com vam treballar!)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada