REPTES 2011

-CIRCUIT CATALÀ DUATLONS MUNTANYA (11/2010 A 02/2011 AMB EL CAMBRILS CLUB TRIATLÓ) - FINALMENT 2 DUATLONS ok! El Club està en situació d'ascens a 1a divisió!!!

-ZARAGOZA - VALLS: 265 KM BICI CARRETERA: el proper dia 9 d'Abril

-Cavalls del vent: setmaneta de "desconecting people" amb els amics. Provablement al Maig/Juny

-Circuit Català de Duatlons de Carretera (inscrit a Calafell, i segurament a l'Abril en faci algún més)

-Quebrantahuesos: finalment després de 3 anys, aquest ho he aconseguit. Estic inscrit!

-VIPEXTREM????
-Algún 1/2 Ironman???
-I moltes altres aventures, triatlons que aniran sortint...

dimarts, 12 de gener del 2010

ANEM SUMANT...

Doncs sí, la cosa no s'atura. Si bé sempre hi ha contratemps, els dies passen i les dates s'apropen. Així és el cas del Ironcat, que sembla que queda molt lluny, però en cosa de 4 mesos (16 setmanes que és com compto els entrenaments) ja hi serem. Pel camí trobarem altres reptes, com el més proper i en el que estic ara centrat; Campiona de Catalunya de Duatló per Equips.



És en aquesta cursa, tot i no ser un objectiu principal, en la que crec he trobat la motivació que em cal per entrenar fort el proper mes. Mai he participat en una cursa de l'estil, i em sembla mooooolt divertida. Es participa en equips de 3 a 5 persones (millor 5 així et pots rellevar més vegades i et canses menys), i compten els 3 primers participants en arribar. 5 km corrents + 20 km bici + 3 km corrents. Així, és a tope!!! I més amb 4 companys al costat als que no vols fallar i vols ajudar.



Si no fos prou divertit, ens trobem en la següent casuistica: en l'equip "B" del Ploms (l'equip A ja està format pels més pros...), sóm més de 5 participants pel que segurament fem 2 equips. L'ordre en que es formaran els equips s'ha decidit que anirà en funció dels temps d'arribada del Duatló de Reus que es celebra el 14/02 (2 setmanes abans del Duatló per Equips). Així doncs, motivació doble, i per tant, doble diversió!!!

La setmana passada la vaig tancar amb 16 horetes d'entreno, destacant 9.000 m de natació en 4 sesions, un treking a la Mola de 3hr 30 minuts obrint camí per 50 cm de neu pols, i una lleugera molèstia que arrastro de fa dies i no em permet correr còmode. Per tant he decidit aquesta setmana portar-me bé i baixar una miqueta el ritme; però només una miqueta eh!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada