REPTES 2011

-CIRCUIT CATALÀ DUATLONS MUNTANYA (11/2010 A 02/2011 AMB EL CAMBRILS CLUB TRIATLÓ) - FINALMENT 2 DUATLONS ok! El Club està en situació d'ascens a 1a divisió!!!

-ZARAGOZA - VALLS: 265 KM BICI CARRETERA: el proper dia 9 d'Abril

-Cavalls del vent: setmaneta de "desconecting people" amb els amics. Provablement al Maig/Juny

-Circuit Català de Duatlons de Carretera (inscrit a Calafell, i segurament a l'Abril en faci algún més)

-Quebrantahuesos: finalment després de 3 anys, aquest ho he aconseguit. Estic inscrit!

-VIPEXTREM????
-Algún 1/2 Ironman???
-I moltes altres aventures, triatlons que aniran sortint...

dilluns, 28 de setembre del 2009

Uns videos per riure una estoneta...

Avui mirant "El Intermedio" he tornat a veure aquest cuiner d'una Tv del Sud...no té desperdici. Un dia s'oblida ingredients dels plats a casa, després li passen avions pel costat de l'estudi (i els compta mentres cuina), un altre està 5 minuts de rellotge desfent gel mentres el camara se'l mira alucinat i fins i tot fa el programa amb les llums apagade!!!! en fi...sense desperdici:









O fins i tot el truquen per telèfon a la meitat del programa i ell que no es talla...:



Aqui la veritat que es supera a ell mateix...

diumenge, 27 de setembre del 2009

CLASSIFICACIONS TRIATLÓ DE TARRAGONA 2009

Ja tenim les classificacions...al final ho he bordat: 20ena posició, i 10è de la meva categoria!


http://www.niltravel.com/Nil_Travel/Inici_files/Tri09.pdf

Retorn de Cerdenya...i TRIATLÓ DE TARRAGONA 2009

Doncs tal i com us vaig comentar la setmana passada la vam passar per Cerdenya. Molt recomanable per passar uns dies de relax, i amb Ryanair teniu vols tirats de preu desde Reus. Properament penjaré algunes fotos i potser una mica més de crònica...






Pel que fa als entrenaments durant aquest dies (i és que em vaig emportar les sabates de correr) han estat:

Dijous passat: ruta amb la flaca de 2 horetes suaus

Durant els 7 dies de vacances: 3 dies de running mirant de no passar de 150 ppm en ningún moment... d'una durada d'entre 45 minuts i 65 minuts. El tema que volia comentar, és que ja és la 2a vegada que m'emporto les sabatilles a les vacances i ho vull recomanar a tots aquells que us agradi el running. Li podriem dir: correturisme, o algo així, i és que et permet veure una ciutat en poca estona. De fet, després d'alguna ruta vaig portar als companys a veure alguns indrets amb encant que havia descobert en els meus entrenaments matutins... (algún dia vaig sortir a les 7 del matí per tal de no "molestar" al grup).

Divendres: amb moltes ganes de tornar a agafar la flaca vaig sortir a fer una ruta segons el planning...o més o menys el que em deia el planning, jeje. Al final: 20 km de calentament + 30 km d'entreno amb un port (en aquest cas vaig pujar a la Mussara per Vilaplana)+20 km de final.

Dissabte: tot i tindre el triatló diumenge al matí, em van poder les ganes, així que vaig sortir a correr cap al tard uns 60 minuts a unes 140/150 ppm.




Diumenge: TRIATLÓ DE TARRAGONA!!! Tot i els 3 kg guanyats a base de Pizzes durant les vacances, no em volia pedre aquest triatló popular per tal de poder agafar experiència en aquest tipus de curses. A l'espera de la classificació deficiniva us explico com ha anat:

Hem sortit tots com a vòlids a l'aigua, m'he situat en un gran grup capdavanter, mentre que uns quants ja s'escapaven nadant com a dofins...he rebut cops per tot arreu, estirades de peu, colzades, he tragat aigua...en fi, que no m'agrada nadar en curses tan curtes!!! Es un agobio!!! i per a rematar la feina, m'entre jo donaba la volta com tots els que portava pel dabant a la "boia" on haviem d'arrivar, doncs TOT el grup del darrera ha pensat que pel mig segurament escursaven, així que de cop ens han adelantat 100, 150 o jo que se quants nadadors!!!! En fi, hauré sortit de l'aigua cap a la posició 60 (10 amunt o avall)...he fet una transició rapidiiiiiisim i és que cada dia ho tinc tot més mecanitzat. En el BTT he aconseguit recuperar moltisimes posicions, i m'he notat excelent, amb molta força de cames, en un circuit rodador que m'ha permès exprimir-me al màxim. Després d'una T2 més ràpida que la primera he començat la cursa a peu final on m'ha sortit flato tal i com he sortit de boxes. Així, que m'he limitat a correr al màxim que el cos m'ha permès, tot i que les cames em deixaven anar una mica més ràpid, no he pogut culminar la magnífica remontada que he fet en la BTT, pel que tot i adelantar a un parell de corredors, a mi me n'han adelantat 5 o 6...al final, imagino que entre els 20 primers, tot i que encara no han publicat classificació oficial.

dimarts, 15 de setembre del 2009

DUATLÓ CAMBRILS

Doncs com ja us vaig comentar, el passat diumenge es va celebrar el 2on duatló de Cambrils. Aquest any amb un fort increment de participació (uns 170 corredors). Hi havia molta gent de Cambrils, però també moltes cares noves.




Vam començar amb un circuit tipus cross de 2 voltes de 3km, a un ritme molt fort. De fet, als 2 minuts vaig parar el pulsómetre que no parava de pitar ja que anava a més de 185 ppm...vaig arribar entre els 10 primers al box, on vaig fer una T1 molt ràpida tal i com havia ensajat mentalment abans d'entrar i amb la BTT a pegar-li canya. Ja desde el principi vaig començar a adelantar gent, de fet en vaig adelantar uns 8 en total (i a mi m'en van adelantar 2 també....jeje) pel que a falta de 2km de finalitzar el tram de BTT anava en 4ª posició. Només calia baixar per la riera de Cambrils, i tornar a pujar, i enrere feia estona que no veia a ningú perseguint-me. Ara bé, la meva sorpresa va ser quan arribava ja al final de la riera (jo anava pel mig de la gespa, tal i com se'ns havia indica que s'havia de fer), i em van adelantar 2 nois per la part acimentada del costat de la gespa. Els vaig advertir que no es podia, i em van invitar a fer-ho jo també...en fi, tot i la meva negativa i les meves queixes ells van continuar. Ja pujant de tornada cap als boxes per l'altre costat de la riera, vaig optar amb molta ràbia de seguir-los també per la part acimentdada ja que els que els seguien havien optar també de fer-ho així. En fi, vaig arribar 6e a boxes, per fer una T2 rapidiiiiiiisima (tot i que el Xavi em va comentar que em va veure molt lent....no se, ho hauré d'analitzar), i a correr els darrers 3 km. Aquí, vaig adelantar als 2 nois que m'havien passat en l'últim tram de BTT, i em van adelantar 2 nois que anaven darrera....pel que vaig arribar a meta en una 6ª posició suadísima!!!

Podeu veure les classificacions al següent enllaç:


http://www.cambrils.org/arxiu/esports/classificacions-duatl.pdf

Pel que fa als entrenaments, no he parat. Dilluns pel matí una mica de rodillo suau, i per la tarda trote a la pista del Ploms + gimnàs.

Dimarts he fet classe a la piscina a primera hora, i per la tarda he anat a correr 40 minuts a 140 ppm. A partir d'ara fare tirades a aquestes pulsacions, i és que segons l'entrenadora així aconseguiré acostumar al cos a ser més eficient!!! quines coses eh!jeje

Ahhhh....i dijous me'n vaig una setmana a Cerdenyaaaaa!!!!! (ara bé, les sabates de correr no faltaran a la maleta....)

dissabte, 12 de setembre del 2009

Actualització memorial German Jover Pitarch i duatló de Cambrils!!!

Doncs sí, ja podeu veure l'actualització del memorial que li vam fer al meu pare, que va morir ara fa casi 7 mesos fent allo que més li agradava, anar en bicicleta. Si cliqueu en l'enllaç veureu les fotos i comentaris...


http://www.btttarragona.com/images/Pagines%20htm/2009/Agost/memorial_german_jover_pitarch220809.htm


D'altra banda, demà es celebra el 2on duatló de Cambrils, amb les inscripcions ja tancades i més de 150 inscrits...

dilluns, 7 de setembre del 2009

Millorem la periostitis....i pera mostra, un botó!!!

Doncs sí, desde el dimecres en que em vaig fer amb les plantilles, pràcticament he sortit a correr tots els dies. Dimecres, només una mica, dijous, a fer una transició després d'una dura pujada a la Teixeta en BTT, i divendres a fer un entrenament de qualitat a la pista del Ploms d'uns 40 minuts amb 10 minuts a 170 ppm i 10 minuts a 160ppm. Dissabte, vaig descansar fent un entrenament de rodillo amb la flaca de 80 minuts de rodatge suau mirant 2 capítols de House (mira que a mi no em deia res, i ara sembla que m'estic "enganxant") i....finalment diumenge:

II Cursa Vall de l'Arrabassada: doncs sí! Dissabte quan vaig anar al Runnersworld de Tgn per comprar un parell de coses, em van/vaig liar per participar en aquesta cursa de 10 km a peu pel barri de l'Arrabassada amb un total de 500 inscrits. Vaig pensar que seria una bona manera de probar-me, per saber en quin estat estic de cara al duatló de Cambrils, i a més, per veure com evoluciona la lesió. Doncs, de moment la lesió ni s'ha assomat...i la cursa... els 10 km en 39 min 35 segons!!!! Amb una posició de la general de: 18è!!!! Increible, ni en les millors quinieles m'hagués imaginat aquest resultat. Així doncs, amb més anims que afronto aquesta nova étapa (si realment m'he desfet de la lesió).

Podeu veure les classificacions:

http://www.cursavallarrabassada.com/classificacions/2009/classificacio_general_10km_09.pdf

dimarts, 1 de setembre del 2009

Continuem entrenant

Dilluns: entreno de running amb progressions (notant una mica la periostitis), i després una mica de piscina practicant sobretot cames...al final n'apendré i tot!!!jeje

Dimarts: avui he sortit amb la BTT (ja que la flaca la tenia a Montbrió) a fer una ruta plana, pero amb pulsacoins controlades. El que he fet ha estat: 30 minuts a ritme alegre per calentar (unes 130/135 ppm), i després 1hr en 2 tandes de 30 minuts intentant mantenir les pulsacions per damunt de 150 ppm. Al principi m'ha costat una mica, però quan he trobat una mica de pendent a la carretera m'he conseguit posar a 160 (a partir d'aquí intentava afluixar). I per acabar 15 minuts de pedaleig tranquil per tornar a la calma...

Demà toca descans!!!! que ja me l'he guanyat...i això sí, a les 4 vaig al Dr. Macón a que em doni les plantilles, que espero siguin la solució a tots els mals de cap que porto amb la lesió desde ara ja fa uns 8 mesos...

Aquí teniu tota l'informació sobre la periostitis:

http://www.championchip.cat/lliga2008/medicina/PERIOSTITIS.htm