REPTES 2011

-CIRCUIT CATALÀ DUATLONS MUNTANYA (11/2010 A 02/2011 AMB EL CAMBRILS CLUB TRIATLÓ) - FINALMENT 2 DUATLONS ok! El Club està en situació d'ascens a 1a divisió!!!

-ZARAGOZA - VALLS: 265 KM BICI CARRETERA: el proper dia 9 d'Abril

-Cavalls del vent: setmaneta de "desconecting people" amb els amics. Provablement al Maig/Juny

-Circuit Català de Duatlons de Carretera (inscrit a Calafell, i segurament a l'Abril en faci algún més)

-Quebrantahuesos: finalment després de 3 anys, aquest ho he aconseguit. Estic inscrit!

-VIPEXTREM????
-Algún 1/2 Ironman???
-I moltes altres aventures, triatlons que aniran sortint...

dimarts, 16 de febrer del 2010

SETMANA 7 + IRONCAT: La gran sorpresa

Bé, doncs com molt sabreu el proper 15 de Maig es celebra una nova edició d'aquest triatló distància Ironman a l'Ampolla. L'ironman de casa, el que no requereix tanta publicitat, fet per la gent del poble per al poble, amb molt de carinyo com se solen fer aquest tipus de proves "d'anar per casa" (amb carinyo eh!). Però el que sol passar, és que aquestes coses fetes amb tant de carinyo agraden a la gent, i se'n parla molt bé pel que no li cal la publicitat que si que els cal als altres...i que sense dir noms, no tenen ni de bon troç, la meitat de la bona reputació que aquest.



Tot això barrejat ha tingut el següent resultat: el passat 11 de Febrer s'han esgotat totes les inscripcions, quedant-nos molts amb un pam de nas i les ganes... De moment, avui dia 16 s'ha obert una llista d'espera de 80 persones. Esperem tindre sort! Sino, haurem de mirar alternatives que potser no fan tanta gràcia d'entrada.





ENTRENOS DE LA SETMANA:

Setmana extranya, en la que he deixat de correr i m'ha marxat el dolor. Així, després de 4 dies sense dolor (i per recomanació de la Dra. de Medicina Esportiva) he decidit tornar a intentar de correr. Resultat: 45 minuts divendres + 60 minuts dissabte, i el diumenge torno a notar dolor!!! Ayyyyyyyy!!! Això de les lesions és molt pesat. Dijou, tinc hora al podòlec esportiu per a que em miri la diferencia d'alçada de cada cama , ja que l'any passat em va comentar que d'aquí podria vindre una lesió futura...

Total setmana: 12:30 hrs
Natació: 4 sesions per fer 7,6 km i 3:15 hrs
Bici: 160 km en 6hr 30 min (80 km flaca + 20 rodillo + 60 spinning)
Run: 20 km en 2 sesions
Gimnnas: 2x30 minutets

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada