REPTES 2011

-CIRCUIT CATALÀ DUATLONS MUNTANYA (11/2010 A 02/2011 AMB EL CAMBRILS CLUB TRIATLÓ) - FINALMENT 2 DUATLONS ok! El Club està en situació d'ascens a 1a divisió!!!

-ZARAGOZA - VALLS: 265 KM BICI CARRETERA: el proper dia 9 d'Abril

-Cavalls del vent: setmaneta de "desconecting people" amb els amics. Provablement al Maig/Juny

-Circuit Català de Duatlons de Carretera (inscrit a Calafell, i segurament a l'Abril en faci algún més)

-Quebrantahuesos: finalment després de 3 anys, aquest ho he aconseguit. Estic inscrit!

-VIPEXTREM????
-Algún 1/2 Ironman???
-I moltes altres aventures, triatlons que aniran sortint...

diumenge, 21 de febrer del 2010

GRANDE LEON!!!

Començo el post d'avui felicitant al company d'entrenos i fatigues Leon Drajer, pel paperas que ha fet avui al Duatlo d'Igualada, tractant de tu a tu a noms com ara Ivan Raña, Roger Roca, Viladoms...i un llarg etc...on ha acabat en 2a posicio!!! GRANDE LEON!! La veritat que es un plaer poder entrenar amb un tio del seu nivell i amb la seva humilitat.

Pel que fa als meus entrenos, la setmana ve marcada per la lesio, i alhora perque s'apropa la Marato de BCN. Si be els metges em diuen que corri, no m'ho diu pas la cama...pero es que ja he fet repos 3 setmanes, i cada vegada que intento tornar-hi em surt el dolor de nou. L'ultima, sembla que es una sobrecarrega del cuadriceps. Aixi, de moment corro igual pero començant moooooooooolt progressiu.

TOTAL SETMANA: 12 hr 20 min.
Swim: 5,2 km en 2:30 hrs
Bike: 100 km dels que 30 en BTT i 70 en rodillo / spinning
Run: 57 km en 3 sesions running + 2 d'eliptica.

Finalment, dissabte he estat per Barcelona fent un curset de Trading amb el mitic i mediatic Josef Ajram. La veritat que ha resultat molt interessant el curs sorprenentme molt positivament. Molt recomanable si us agrada el mon de la bolsa, especialment l'especulacio...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada