REPTES 2011

-CIRCUIT CATALÀ DUATLONS MUNTANYA (11/2010 A 02/2011 AMB EL CAMBRILS CLUB TRIATLÓ) - FINALMENT 2 DUATLONS ok! El Club està en situació d'ascens a 1a divisió!!!

-ZARAGOZA - VALLS: 265 KM BICI CARRETERA: el proper dia 9 d'Abril

-Cavalls del vent: setmaneta de "desconecting people" amb els amics. Provablement al Maig/Juny

-Circuit Català de Duatlons de Carretera (inscrit a Calafell, i segurament a l'Abril en faci algún més)

-Quebrantahuesos: finalment després de 3 anys, aquest ho he aconseguit. Estic inscrit!

-VIPEXTREM????
-Algún 1/2 Ironman???
-I moltes altres aventures, triatlons que aniran sortint...

diumenge, 29 de novembre del 2009

1/2 Marató de Tarragona

Si be la idea inicial era començar 2 km a 150 ppm, per continuar increscendo fins al km 8 a unes 170, i a partir del 10 / 11 fer l'últim deumil a fondo (180/185 ppm), el fallo del meu pulsometre m'ha fet començar a "sensacions", pel que quan ha començat a funcionar era ja el km 3 i anava a 170ppm. Com que m'he vist còmode, he preferit aguantar sense apretar més fins al 8...i després continuar segons lo planejat.

Només puc dir que m'ha sortit rodo!!! Per fi una 1/2 marató que no començo a fondo, i acabo els últims 7 / 8 km patint. Avui m'he pogut permetre el luxe de fer els últims 5 km a fondo. Estaria bé, aprofitant que hi havia molts controls del temps, ens donéssin tots els controls de pas. Al final, un temps de 1:26:09, que em deixa molt bon sabor de boca, i la sensació d'encara poder-ho fer molt millor....

Les classificacions: http://www.mitjatarragona.cat/99_Classificacions_Mitja_Tarragona.pdf

Al final posició 166, passant el primer parcial (10km) en la posició 310!!! el que demostra el que explicava al principi... ritme: 4:05 min/km.

Demà penjo les fotos que avui em va molt lent...

dissabte, 21 de novembre del 2009

226TT Igualada


Avui m'he "pre-inscrit" en aquesta curiosa cursa en bicicleta de muntanya que es celebrarà per 2a vegada. Es tracta d'una contrarrellotge individual de...226 quilometres!!! mare meva, promet oi???

Podeu veure més info a: http://226tt.blogspot.com/


dimecres, 18 de novembre del 2009

dimarts, 17 de novembre del 2009

CIRCUIT CATALÀ DUATLONS MUNTANYA: VILADECAVALLS

Vinga, doncs ja m'he estrenat en la lliga de clubs. El passat diumenge vaig participar en el 2on duatló d'aquesta lliga que es va disputar a Viladecavalls, amb més de 300 inscrits. Pel que vaig veure, i em van comentar, va vindre la flor i nata de l'especialitat...de fet vist el ritme de la gent, no calia jurar-ho.

Podeu veure els boxes amb les 300 i pico bicis:





La cursa consistia en 7km running + 21 BTT (550 metres denivell +) + 3,6 running.

El primer tram de cursa, començava pel poble per endinsar-se a continuació en un bosquet fet una mica de baixada (i tornada pel mateix lloc llògicament amb una mica de pujada). Desde bon principi el ritme era més que ràpid, alli tothom volava. I jo, posant-me en situació vaig intentar donar el millor de mi mateix fent un primer parcial de 25 minuts finalitzant-lo el 62e. A continuació la BTT, on pensava remontar i va ser tot el contrari. Les cames em van fer figa pel que em vaig limitar a aguantar els 21 km i intentar perdre el mínim de posicions pel que vaig fer el 95 millor (millor?jeje) parcial. Ja per finalitzar en l'últim tram a peu em vaig notar molt còmode pel que vaig adelantar 7 o 8 corredors.

Resumint: sortida molt explosiva, em falta fer més BTT, i puc apretar més ja que vaig finalitzar amb la sensació d'haver donat la 1/2 en el tram de bici..

Finalment: 79ena posició. Això si, el C.N. Reus Ploms, equip per al que vaig correr vam finalitzar en 1a posició. Mantenint d'aquesta manera la 1a posició de la lliga ja aconseguida en el 1er duatló celebrat a Vallfogona.

Us deixo un video que he trobat pel youtube:



I com que no n'he tingut prou amb la pallissa que m'han pegat; diumenge vinent a Balaguer!!!!!

dimecres, 11 de novembre del 2009

EHH AIXO QUE ES???

http://www.mitjadecambrils.com/

PROPERES CURSES

Pel que fa als entrenaments:

-Dilluns: va tocar al Ploms entreno de pista + piscina.
-Dimarts: posant rajoles a casa...i 1 horeta de running entre 140 i 150 ppm.
-Dimecres: tot el dia treballant...i 1 hora de rodillo sense baixar de 100 rpm, jugant amb la resistència (i 2 capitols de House!).


Avui, m'he inscrit a 2 curses. Per un costat, ja estic inscrit al duatló d'aquest Diumenge a Viladecavalls. I d'altra banda m'he apuntat a la 1/2 marató de Tarragona.

Per anar fent boca, unes imatges del duatló del 2008:



I de la 1/2 de Tarragona!!! pels TroteExtrem:



Per cert, tot i que encara estic entrenant la cursa a peu a 140 / 150 ppm (cosa que espero doni els seus fruits en uns mesos...), el dilluns vaig probar de fer 2 series d,1 km a 3:30 el Km...i deu ni do com vaig acabar!!! Poc a poc i bona lletra.

diumenge, 8 de novembre del 2009

Setmana tranquila

Aquesta setmana tot i haver-hi varies curses interessants, he preferit descansar després de 2 caps de setmana de cursa (i 2 curses els propers caps de setmana).

Ara fa 15 minuts han començat 2 curses en les que he participat anys enrere: La dutaló de muntanya de Cornudella, i la 1/2 Marató de Salou. Anims per a tots els coneguts que allí estàn!jeje

Per la meva part, ara sortiré a correr una miqueta, ja que volia sortir en bici però el temps sembla que no dona peu a rodar gaire...

Segurament el mateix que pensava Perico en aquets durs moments....




Els dies enrere bastant complerts en quant a entrenos: Dilluns i Dimecres entreno al Ploms amb 1hr de pista + 1hr de natació. Dijous sortida a correr, divendres en BTT, i dissabte correr pel matí i rodillo a la tarda. Com veieu no m'he aburrit!

Vinga, i per a que no us aburriu us deixo un video moooooolt ben lograt...eran tant transparents?jajajaja

dimecres, 4 de novembre del 2009

PASSANT ELS DIES

Va per tú...saps que sense tú mai res tornarà a ser igual