REPTES 2011

-CIRCUIT CATALÀ DUATLONS MUNTANYA (11/2010 A 02/2011 AMB EL CAMBRILS CLUB TRIATLÓ) - FINALMENT 2 DUATLONS ok! El Club està en situació d'ascens a 1a divisió!!!

-ZARAGOZA - VALLS: 265 KM BICI CARRETERA: el proper dia 9 d'Abril

-Cavalls del vent: setmaneta de "desconecting people" amb els amics. Provablement al Maig/Juny

-Circuit Català de Duatlons de Carretera (inscrit a Calafell, i segurament a l'Abril en faci algún més)

-Quebrantahuesos: finalment després de 3 anys, aquest ho he aconseguit. Estic inscrit!

-VIPEXTREM????
-Algún 1/2 Ironman???
-I moltes altres aventures, triatlons que aniran sortint...

dimarts, 30 de març del 2010

BONES NOTICIES!!! (o no tant dolentes....)

Doncs començare explicant-vos que avui he anat a Barcelona a fer-me un estudi ergodinamic del meu peu i els moviments del cos a l'hora de correr / caminar, per veure si aixi aconseguia traure'm de damunt aquest "Edema oseo" que ja arrastro de fa 3 mesos i no em deixa entrenar en condicions. Puc dir que la visita ha estat del tot satisfactoria, i ara nomes espero rebre les noves plantilles a veure com m'hi adapto. Us recomano que si teniu alguna lesio, feu una visita al Centre Ergodinamic de Barcelona (C/ Urgell 237). Teniu mes info a:

http://www.ergodinamica.com/esp/inicio.htm


El passat diumenge, aborrit de no poder competir en cap duatlo, i veure com tothom s'ho passa pipa, vaig animar-me a fer la Marxa Cicloturista de les Terres de l'Ebre per tal de no pedre aquell puntet que et dona la competicio.


Si be era la primera Marxa (o millor dit cursa, per que la gent fa que de Marxa tingui ben poquet...), la meva intencio era fer els 143 km a ritme alt, sense deixar-m'hi la pell. Aixi va ser, fins i tot vaig aturar-me en algun avituallament (el temps just pero!!!jeje). La veritat que la gent esta MOOOOLT forta! I despres diuen que no entrenen; m'estic pensant seriosament deixar d'entrenar una mica a veure si em poso mes fort!!! ES QUE SOC L'UNIC QUE ENTRENO O QUE??????GRRRRR....... Finalment vaig fer els 143 km i 1800 m positius en 4:45, o sigui a poc mes de 30 km/hr. Quan el primer ho va fer en mes de 35km/hr..... Increible!



Aqui el recorregut:


La veritat que l'experiencia va ser molt bona. Vaig poder veure cares conegudes com al Jordi Cugat (company de fatigues al Ploms), o al Jordi Rubio...un altre crack de la bicicleta!

D'altra banda, comentar que s'apropa un calendari bastant mogudet...i aixo que no puc correr!!!
Classificacions:

El proper 10 d'Abril m'he apuntat amb una colleta de Valls a fer en bici de carretera una Zaragoza-Valls (260 km!!!!!) quasi que una autentica Brevets!!! A veure com responen les cames...espero que sigui un bon toc de resistencia de cara al Ironcat. Per cert, ara que trec el tema del Ironcat, si tot continua igual segurament faci la natacio i la bicicleta a ritme fort, i abandoni a l'hora de la cursa ja que no crec que sigui necessari forçar. I ha d'altres curses....sino, ja anire informant de com es belluga el calendari.



La setmana seguent de la Zaragoza-Valls, marxem una setmaneta cap a l'Atlas a Marroc per pujar el Toubkal, el Ras, i el Timesguida. Tots ells de mes de 4.000 metres. Ah....i n'anem una bona colleta! Aixi que....caxondeo assegurat!


diumenge, 14 de març del 2010

CONTINUEM SUMANT

-.....tot i que encara no em recupero de la sobrecarrega o "cintilla", pel que no puc correr. Aixo si, no he parat d'entrenar...



SETMANA 1 A 7 MARÇ: 10:15 HRES (Poques hores, i sense correr...pero hi ha que descansar)
-Swim: 4.400 m
-Bike: 200 km (tot de rodillo!!!)
-Run: 14 km (eliptica)

SETMANA 8 A 14 MARÇ: 13:15 HRES (seguim sense correr...)
-Swim: 5.200 m
-Bike: 225 km
-Run: 4 km (eliptica)
-Gim: 1: 40 hres

La propera setmana espero començar molt progressiu a trotar una miqueta, i dema vaig a fer-me una resonancia per descartar que no tingui alguna rotura o qualsevol altra cosa mes greu que una sobrecarrega.

D'altra banda, he de comentar que per fi estic dintre del IRONCAT!!! Aixi que tornem a tindre la motivacio pels nuvols...aixo si, nomes queden 7 o 8 setmanetes...aixi que a apretar el culet i a per totes!!!

dimecres, 10 de març del 2010

PROJECTES

Doncs, tot i estar lesionat, l'ilusies el l'ultim que pedrem. Tenim en curs 3 projectes, dels que nomes n'hi ha 2 que puc fer publics.

El 1er: VIATGE AL TOUBKAL + RAS + TIMESGUIDA (o sigui, que el proper Abril, si tot va be, pujarem a aquest 4.000s!!!)

El 2on: DID SPAIN. Doncs ja tenim feta la preinscripcio. Aquesta consistia en omplir 5 fullet amb tot tipus d'informacio tipus curriculum esportiu, aixi com 2 psicotecnics...increible. Nomes d'omplir-ho ja em vaig cansar...imagineu-vos quan anem a fer aquesta cursa: 7,8 km swim + 360 bike (pujant varis ports de 1a categoria) + 84 km corrents amb 1600 m desnivell!!!! En la seguent imatge podeu veure els 13 que ja hem fet la preinscripcio...i el nº d'IRONMANS que acumula cadascu a les cames. Fixeu-vos amb el de Guadalajara, 28 Ironmans!!! (i el de Cambrils...que soc jo amb 1! :-/)



Tot i aixo que us comento, no m'oblido del Ironcat, del que m'han comentat que durant la setmana vinent la Federacio dira si accepten els 80 inscrits a la llista d'espera. Esperem que aixi sigui!