REPTES 2011

-CIRCUIT CATALÀ DUATLONS MUNTANYA (11/2010 A 02/2011 AMB EL CAMBRILS CLUB TRIATLÓ) - FINALMENT 2 DUATLONS ok! El Club està en situació d'ascens a 1a divisió!!!

-ZARAGOZA - VALLS: 265 KM BICI CARRETERA: el proper dia 9 d'Abril

-Cavalls del vent: setmaneta de "desconecting people" amb els amics. Provablement al Maig/Juny

-Circuit Català de Duatlons de Carretera (inscrit a Calafell, i segurament a l'Abril en faci algún més)

-Quebrantahuesos: finalment després de 3 anys, aquest ho he aconseguit. Estic inscrit!

-VIPEXTREM????
-Algún 1/2 Ironman???
-I moltes altres aventures, triatlons que aniran sortint...

dimecres, 3 de novembre del 2010

COMENCEM TEMPORADA: CANCÚN!!!


Primer que res deixo actualitzades les dades d'entrenos. Ens apropem a final d'any i ja es pot preveure quines seràn les dades finals acumulades...hores i hores de suor!

Després del UTSM he intentat canviar el xip. Per un costat tinc ganes de "no entrenar" tantes hores, però les que ho faig, ho faig més intensament. D'altra banda s'apropen els duatlons de muntanya de la Lliga de Clubs i més val que em posi les piles que sino me les posaràn alla! I és que a una mula de llarga distancia com a mi, em costa possar-me a 190ppm i aguantar tanta estona. Poc a poc anem fent bé la feina...

A més a més, cal comentar que hem fet el CAMBRILS CLUB TRIATLÓ. Un club de triatló al nostre poble amb ànim d'abarcar a tot aquell triatleta popular. Hi ha manca de Clubs a les nostres terres, i els que hi han no ens convencen. Volem algo més pel "popular" i creiem que ho podem fer molt bé. De fet, a hores d'ara ja hi ha quasi 20 persones que han confirmat que es federen amb nosaltres i unes quantes més que començaràn a entrenar i es faràn socies. Això ja funciona!!! Si voleu informació: cambrilsclubtriatlo@hotmail.es



Finalment, com que el proper 21 de Novembre començo la Lliga de Clubs dels duatlons de muntanya a Balaguer...crec que no podia fer-ho millor que anant-me'n 8 dies a la Riviera Maya a perdre una miqueta de forma (així ja tindrem excusa...jijij) Dissabte...marxem!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada